Com treballem

El nostre modus operandi es basa en la proximitat que mantenim amb els nostres clients. Un tracte personalitat i proper per transmetre confiança i seguretat. Prioritzem, per davant de tot, la relació amb el client, oferint-li el que necessita amb l’objectiu d’aconseguir la seva satisfacció. La nostra manera de treballar es basa en brindar un bon servei acompanyat de la màxima qualitat dels nostres productes.

QUI SOM:

Som un equip de professionals que suma més de 45 anys d’experiència en el sector de la distribució. Amb l’experiència acumulada hem adquirit els coneixements necessaris per oferir la tranquil·litat i confiança que els nostres clients demanden.

Els nostres esforços se centren en oferir els millor productes en beguda i alimentació, comptant amb les millors marques i la màxima qualitat gracies als nostres proveïdors amb els quals mantenim una relació gairebé familiar.

La suma de la qualitat i el tracte que trobaràs a Interollinac, fa que ens encanti el sobrenom de “Artesans de la distribució”